REKONSTRUKCE KONCERTNÍHO SÁLU, SLOVENSKO

Klíčová slova: CLThouse | Slovensko
REKONSTRUKCE KONCERTNÍHO SÁLU, SLOVENSKO

Kompletní rekonstrukce koncertního sálu Základní umělecké školy Ľudovíta Rajtera v Bratislavě spočívala v tomto zadání:

– renovace podlahy,
– akustický podhled,
– akustické stěny,
– úprava a rozšíření pódia včetně nového schodu,
– renovace oken,

a v jejím rámci byly provedeny tyto práce:

– odstranění starého obkladu stěn, obkladu pódia a kazetového podhledu,
– odstranění původní elektroinstalace a realizace nových rozvodů
elektřiny pro e stropní osvětlení, vypínače a zásuvky,
– konstrukce pod opláštěním –  nosný rošt pro stěny a podhled (KVH 20/40),
vyrovnání stropu do jedné roviny,
– konstrukce pro pódium a nové schody (KVH 40/50),
– montáž obkladu pódia a schodů z vícevrstvých desek SWP 27mm, ošetřené lakem Tikkurila Unica
Super Semi Matt s bílým pigmentem,
– stěny z vícevrstvých desek SWP 19 mm, Hofatex 18 mm (+výřezy a osazení nových vypínačů a
zásuvek), vícevrstvé desky nejsou povrchově ošetřené ničím
– montáž scénického osvětlení,
– podhled NOVATOP ACOUSTIC – profil Marilyne+ SteicoTherm SD
– montáž stropních svítidel dl.1,5 m
– konstrukce pro reliéfní stěnu (KVH 40/50)
– reliéfní stěna z NOVATOP ACOUSTIC – profil Marilyne + SteicoTherm SD.

Zajímavosti:

– na zlepšení akustiky místnosti se kromě akustických materiálů muselo
provést zalomení panelu v horní části při styku s podhledem (zalomení 30
stupňů),

– tyto detaily navrhla specializovaná firma na ozvučení a akustiku –
společnost MediaTech Central Europe a.s. a architektonický návrh reliéfní
stěny navrhl Ing.arch. Miroslav Minca.

Realizace: www.clthouse.com / podzim 2014

Publikováno 20.1. 2015

Fotogalerie

Všechny reference

Kam dále

Co je NOVATOP?

Kolik to stojí?